Endret: 28 nov 2015     Opprettet: 10 nov 2011

TV og internett

Både kabel-TV og internett gjennom Get er inkludert i husleia gjennom borettslagets kollektive abonnement.

Grunnpakke og tilleggsabonnement

Inkludert i husleia er en grunnpakke for tv med dekoder og en programpakke, og internett med en grunnleggende hastighet. Ønsker du mer avansert dekoder, flere kanaler eller høyere internetthastighet, kan du ordne et tilleggsabonnement vi Gets nettsider .

Ny beboer - nytt abonnement

Det er viktig at du ikke bare overtar boksene fra forrige beboer i leiligheten, men henter ut dine egne, nye bokser. Dette gjelder enten du kjøper eller leier en leilighet. Da er du sikret å få siste utgave av boksene. Og du risikerer ikke å få ansvaret for skader på boksene som har skjedd før du flyttet inn. Det koster ikke noe å hente ut bokser, men du er selv ansvarlig for å behandle dem forsvarlig.et

Boksene - kabel-modem til internett og dekoder til tv - kan hentes på alle Spaceworld og El-Kjøp-butikker. Den nærmeste er Spaceworld på Strømmen Storsenter. Ta med legitimasjon, og opplys at det gjelder AL Vestre Strøm Borettslag. Hvis de ikke har fått deg inn på lista ennå, ring evt styreleder Lene Haanshus 91 39 98 49 mens du står i butikken.

Grunnpakkene - ingen betaling

Tar du bare grunnpakkene for tv og internett, skal du ikke betale noen etableringsavgift når du henter boksene. Ønsker du noen tilleggsabonnementer, kan du bli avkrevd et etableringsgebyr på ca. 1.500 kroner. Dette gjelder også dersom du leier trådløs router hos Get.

Inkludert i husleia er kabelmodem til internett og dekoder til tv:

  • kabel-modem m/kabel. (Hvis du vil ha trådløs router, kan du kjøpe selv eller leie fra Get. Både Spaceworld og El-Kjøp selger slike. Hvisdu tar en oppgradert dekoder, er routeren innebygd.

  • enkel dekoder. (Hvis du i stedet vil ha Get-boks med opptaksmuligheter mm, kan du tegne et tilleggsabonnement og hente ut en mer avansert dekoder. Tilleggsabonnementet kan du ordne på nettsiden til Get www.get.no. Husk å opplyse at du bor i borettslag med kollektivabonnement for tv.)

  • 3) startpakke med 32 tv-kanaler. Hvilke kanaler det er, kan du se på www.get.no (Vil du ha flere tv-kanaler, kan du tegne tilleggsabonnement. Dette kan ordnes når som helst på www.get.no, eller på Gets kundetelefonen 02123. Husk å opplyse at du bor i borettslag med kollektivabonnement for tv.)